avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... (Ne)participare la un proces
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

(Ne)participare la un proces

As dori sa intreb cum se procedeaza daca cineva din motive obiective nu poate sa vina ca martor la un proces (plecata din tara) ? Se poate trimite un mail cu dovada sau trebuie ceva depus fizic ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:24, 4 Aprilie 2022
Un mail insotit de dovada este suficient. Ori se acorda un alt termen la care martorul sa se poata prezenta, ori se dispune inlocuirea martorului pt motive temeinic justificate (plecare permanenta din tara de ex).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces divort clau11 clau11 buna,as vrea sa stiu daca pot sa schimb martorul pe motiv ca va fi plecat din tara la data la care este citat.cum pot proceda?multumesc (vezi toată discuția)
Probe divort 2andreeab 2andreeab Buna ziua, sotul meu a depus cerera de divort si o ordonanta presedintiala pentru a avea autoritatea temporara asupra fetitei noastre. Desi am discutat ca nu ... (vezi toată discuția)
Plecare martor in strainatate andreiionel andreiionel Martorul meu m-a anuntat ca pleaca in strainatate pe 15 august. il pot inlocui in procesul meu de legaturi cu minorul? cum procedez? am doar un ... (vezi toată discuția)