avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... probe divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

probe divort

Buna ziua, sotul meu a depus cerera de divort si o ordonanta presedintiala pentru a avea autoritatea temporara asupra fetitei noastre. Desi am discutat ca nu divortam si ca pot pleca in strainatate pentru loc de munca si ca dupa ce gasesc o locunta adecvata pentru mine si copil, el va fi de acord sa plec impreuna cu fetita in tara unde eu lucrez. Dupa ce am plecat, la scurt timp a introdus divort si ordonanta stiind ca nu ma pot ntoarce imediat. Am primit citatia in strainatate. Ma acuza ca am plecat din domiciliul comun si am abandonat fetita.Faptul ca si-a dat acordul ca imi va da fetita si promisiunile ca nu divortam le-a scris pe mail . Discutiile acestea au fost intre mine si el doar pe mail.pot folos aceste emailuri in proces sa arat ca situatia a fost alta?Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:28, 29 Martie 2012
buna ziua ,
situatia este destul de delicata mai mult nici nu sunteti prezenta la div din cate am inteles cel mai bine luati legatura cu un avocat care sa va reprezinte interesele in procesul de divort
bafta .
Puteti folosi aceste probe coroborate cu altele.. martori, interogatoriul sotului. Cu astea dovediti doar ca v-ati inteles de comun acord sa plecati la munca si ca in realitate nu de asta divortati. Asta e tot ce scrie la motive ? Puteti cere respingerea cererii de divort sau sa fiti de acord cu divortul, nu si cu acest motiv.
Daca nu va puteti prezenta, puteti imputernici un avocat sa va reprezinte.
Ca avocatul sa va poata reprezenta motivul trebuie sa fie intemeiat, in cazul dvs ca aveti rezidenta si munciti in alta tara. Puteti trimite avocatului orice.. dovada inchiriere spatiu, copie contract de munca etc
Daca va gasiti un avocat care sa stie sa intoarca totul in defavoarea lui si probele sa indice clar ceea ce sustineti dupa parerea mea sansele lui sunt minime.
Cu siguranta ca procesul se va judeca nu numai pe lucruri adevarate, motiv pentru care totul trebuie facut sa arate in favoarea dvs. indiferent de adevar.
Se poate intampla ca ceea ce este adevarat sa nu poata fi dovedit...si ceea ce nu este adevarat sa fie credibil...

Dupa parerea mea, el a consultat un avocat mai inainte de a face orice miscare.
Din acest motiv, pana in prezent are un anumit avantaj, insa...avantajul lui poate fi doar temporar.
S-a gandit indelung cum sa obtina minora...
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separare-divort eu1978 eu1978 Buna seara, Sunt casatorita de 12 ani si am o fetita de 11 ani.Casnicia nu poate continua din motive bine intemeiate(''reprize'' violente atat fizice cat si ... (vezi toată discuția)
Reprezentare totala de catre avocat la divort gabryel1967 gabryel1967 Buna ziua, am urmatoarea problema si daca puteti sa imi dati un sfat va multumesc. Mi-am prins sotia cu un amant si vreau sa divortez. Este rusinos dar asa s-a ... (vezi toată discuția)
Divort elynaelyna elynaelyna buna seara,as vrea sa divortez,am fost casatorita aproape 2 ani,ne-am despartit acum 6 luni,si as vrea sa stiu cat ar costa sa divortez,cat timp dureaza,nu ... (vezi toată discuția)