Pot sa probez ca copilul a stat la mine, ca este inscris aici la scoala, ca merge la psiholog din cauza ei, mama a trimis de cateva ori cate un milion, cu totul vreo 175 lire
Am o problema, sunt divortat si copilul este incredintat mamei dar de aproape 2 ani jumatate sta la mine deoarece mama lui a trebuit sa fuga din tara si mi l-a trimis cu o procura ca sa ma ocup de scoala si daca are probleme medicale sa le pot rezolva. Acum vrea sa ma dea in judecata ca tot timpul acesta nu i-am platit pensia alimentara. Are castig de cauza, trebuia sa platesc chiar daca baiatul este la mine??????
Am si eu o alta problema, in august baiatul implineste 14 ani si trebuie sa ii fac buletinul, el este in custodia fostei sotii dar sta la mine de aproape un an jumatate deoarece mi l-a incredintat mie si a plecat in strainatate, dar nu mai stiu nimic de ea. Cum trebuie sa procedez ca am inteles ca imi trebuie o declaratie notariala ca ea este de acord ca copilul sa aiba adresa mea pe buletin, dar ea nu este de gasit??
Ce anume depinde de mine, trebuie sa o dau in judecata, am sanse de castig?? Imputernicirea notariala pe care mi-a lasato cat are valabilitate?? Pot sa ii deschid proces pentru abandon minor??