avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum pot face buletinul baiatului in lipsa mamei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum pot face buletinul baiatului in lipsa mamei

Am si eu o alta problema, in august baiatul implineste 14 ani si trebuie sa ii fac buletinul, el este in custodia fostei sotii dar sta la mine de aproape un an jumatate deoarece mi l-a incredintat mie si a plecat in strainatate, dar nu mai stiu nimic de ea. Cum trebuie sa procedez ca am inteles ca imi trebuie o declaratie notariala ca ea este de acord ca copilul sa aiba adresa mea pe buletin, dar ea nu este de gasit??
Cel mai recent răspuns: IvAndrei , utilizator 22:17, 26 Februarie 2015
Mergeti la instanta si solicitati reincredintarea copilului. Cu aceasta ocazie i se va fixa si domiciliul la dvs. astfel ca veti putea merge cu el la buletine fara a fi necesara prezenta ori acordul mamei.
Deci se poate rezolva doar prin instanta, altcumva nu??
Altcumva nu. Daca ati da de mama da ati avea si alta sansa in sensul de a da aceasta o declaratie, dar asa cum vreti sa rezolvati din moment ce singura persoana responsabila de copilul dvs.legal este mama lui.
va multumesc mult pentru raspuns, o sa merg in instanta ca sa recastig copilul, tutela lui totala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa cedez custodia fiului meu, tatalui ,care se afla in statele unite ginagin ginagin Sunt mama unui baiat de 17 ani, tatal sau este si cetatean american si locuieste in Atlanta. Fiul meu s-a hotarat sa-si cotinue studiile acolo, dar una dintre ... (vezi toată discuția)
Primul buletin minor daca este plecata mama care are custodia IVANOVM IVANOVM In luna august baiatul meu a facut 14 ani si nu am putut sa ii fac buletinul nici acum ca mama lui este plecata din tara, ea are custodia si nu a vrut sa ne ... (vezi toată discuția)
Clarificare exercitare autoritate parinteasca valentin85 valentin85 Va rog ajutati-ma cu un sfat sigur. Sunt divortat de 3 ani, iar fostei mele sotii i-au fost incredintatii 2 copii minori. Acum ea doreste sa plece din tara, ... (vezi toată discuția)