Sunt intr o relatie de concubinaj de 22 de ani cu barbatul cu care am fost casatorita anterior. Acum 10 ani am facut o casa care este exclusiv pe numele lui deoarece a fost facuta cu bani din vanzarea unor terenuri ale parintilor lui. In caz de separare eu am vreun drept? Mentionez ca am avut servici tot timpul
as mai avea o intrebare; am fost casatorita 4 ani , dupa care am divortat.si dupa un timp mi-am reluat convietuirea cu acelasi barbat insa n-am mai oficializat relatia. de atunci sunt 20 ani . in acest timp din vanzarea unor terenuri primite mostenire de sotul meu am facut o casa si mai multe acareturi, insa eu nu sunt trecuta ca coproprietar. mentionez ca in tot acest timp am avut servici , am contribuit la cheltuieli si bineinteles contribui in continuare. intrebarea mea este, in cazul unei separari, eu am vreun drept la tot ce am realizat impreuna in acest rastimp? va multum,esc anticipat
de 3 ani ma haituiesc telefonic sau prin posta insa in ultima scrisoare primita in aceasta saptamana mi se aduce la cunostinta ca dosarul se va trimite unui executor pt demararea procedurilor de executare silita. Surprinzator este faptul ca anul trecut, in preajma sarbatorilor, cuprinsi probabil de spirit crestinesc, mi-au trimis postal oferta sa platesc jumatate din suma datorata, insa cum n-am dat curs ofertei in nici un fel pentru ca am obosit sa le spun ca nu am cum sa achit aceasta datorie, acum s-au razgandit si vor suma integral. Credeti ca este posibila executarea silita dupa atata vreme? Va multumesc a nticipat
am facut un credit pt o persoana apropiata din familie care insa nu l-a platit si a plecat din tara . Creditul a fost facut in 2005 pe o perioada de 3 ani . eu nu am posibilitate sa-l achit mai ales ca suma s-a transformat in una colosala. sunt hartuita de firma respectiva telefonic zilnic si deasemenea si prin posta. doresc sa stiu , nu exista un termen de prescriptie a datoriei? de ce n-au actionat in toti acesti ani?