avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Activitate mari1982

Activitate mari1982

buna ziua!
am o firma mica si am fost plecata din tara.in locul meu a ramas imputernicit fratele meu mai mic.contabila a profitat si din aprilie 2014 nu a mai platit la bugetul de stat,mai precis asigurarile pentru angajat,bani pe care noi ii dadeam in fiecare luna...ulterior am primit si amenzi de la anaf deoarece nu a depus nici declaratiile lunare.ce pot sa fac ca sa imi recuperez banii?o dau in judecata?de ce se face vinovata?
va rog,poate ma puteti ajuta!
multumesc anticipat!
Răspuns la discuția lmprumut bancar
deci,eu nu am mai platit din anul 2010....aceste datorii nu se prescriu dupa 3 ani de neplata?sau gresesc?
Răspuns la discuția lmprumut bancar
asa este.stiu ca nu am procedat corect neplatind suma pe care o datoram,dar nu este o suma chiar atat de mare incat sa ameninte in acest fel...va multumesc!
Discuție lmprumut bancar
buna ziua.am o intrebare.in urma cu 7 ani am facut un imprumut bancar la pireus bank in valoare de 40 mil lei vechi,4000 RON,fara giranti,fara a gira ceva.Am platit mai mult de jumatate din suma insa am fost pusa in indisponibilitatea de a plati si am incetat sa mai achit ratele.Acum sunt hartuita de o firma de recuperari,care ma ameninta cu executarea silita.Mentionez ca eu nu mai locuiesc in tara,muncesc in germania,acasa nu am absolut nici un bun pe numele meu si am 1450 de zile intarziere.Firma cere achitarea sumei de 4.300 roni.
Intrebarea mea este: CE IMI POT FACE?La ce riscuri ma expun? Va rog sa ma ajutati! De 2 saptamani ma tot ameninta,imi tot trimit oferte cu 30% discount si etc...(banuiesc ca stiti care e procedura firmelor de recuperari creante).
va multumesc anticipat!