avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lmprumut bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lmprumut bancar

buna ziua.am o intrebare.in urma cu 7 ani am facut un imprumut bancar la pireus bank in valoare de 40 mil lei vechi,4000 RON,fara giranti,fara a gira ceva.Am platit mai mult de jumatate din suma insa am fost pusa in indisponibilitatea de a plati si am incetat sa mai achit ratele.Acum sunt hartuita de o firma de recuperari,care ma ameninta cu executarea silita.Mentionez ca eu nu mai locuiesc in tara,muncesc in germania,acasa nu am absolut nici un bun pe numele meu si am 1450 de zile intarziere.Firma cere achitarea sumei de 4.300 roni.
Intrebarea mea este: CE IMI POT FACE?La ce riscuri ma expun? Va rog sa ma ajutati! De 2 saptamani ma tot ameninta,imi tot trimit oferte cu 30% discount si etc...(banuiesc ca stiti care e procedura firmelor de recuperari creante).
va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 29 Ianuarie 2015
mari1982, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:32, 29 Ianuarie 2015
Ca sa va execute silit trebuie sa aiba pe ce anume sa va execute.
puteti sa nu mai raspundeti la telefon.
asa este.stiu ca nu am procedat corect neplatind suma pe care o datoram,dar nu este o suma chiar atat de mare incat sa ameninte in acest fel...va multumesc!
deci,eu nu am mai platit din anul 2010....aceste datorii nu se prescriu dupa 3 ani de neplata?sau gresesc?
Cel mai probabil dreptul lor la actiune e prescris, nu le mai raspundeti sau indrumati-i catre instanta.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neachitat prescriptie Marian stp Marian stp In 2006 am lucrat la intreprindere angajat pe termen nelimitat si am facut un imprumut in 2007 cu nevoi personale la banca (Pireus si Raiffeisen Bank), in care ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru suma de 1500 ron !!!! shaworma37 shaworma37 Buna ziua, sotul meu are un credit la City Bank pe care ar fi trebuit sa-l terminam de achitat luna aceasta ,dar neavand servici nu am mai putut efectua plati ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit nevoi personale ionut709 ionut709 Buna ziua.Am un credit de nevoi personale la banca, am intarziat 100 de zile cu plata ratelor, nu au facut oprire pe salariu meu, nici girantului pe ... (vezi toată discuția)