avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA PENTRU SUMA DE 1500 RON !!!!
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA PENTRU SUMA DE 1500 RON !!!!

Buna ziua, sotul meu are un credit la City Bank pe care ar fi trebuit sa-l terminam de achitat luna aceasta ,dar neavand servici nu am mai putut efectua plati de circa 4 luni.Ieri am primit o notificare prin care imprumutul este declarat exigibil si platibil imediat. In cazul in care nu platim se specifica ca vor fi initiate procedurile de executare silita.Mentionez ca sotul nu are niciun bun pe numele sau ,casa in care locuim fiind mostenirea mea de la parinti.Suma pe care o datoram este de 1471.58 RON. Ce se poate intampla in continuare? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 23:04, 28 Aprilie 2010
Cuantumul sumei nu este important in cazul datoriilor. Am vazut oameni distrusi pentru mai putin. Va convine sa faceti un acord cu banca inainte sa vanda creditul la o firma de recuperare credite. Nu stiu cum s-a intamplat in cazul dvs dar de obicei in cazul persoanelor casatorite ar trebui sa semneze si celalalt sot. Daca va ganditi sa nu platiti pentru ca oricum nu va pot urmari este bine sa vedeti daca sunteti obligata in solidar cu sotul. In orice caz neplatirea unei datorii va poate aduce neplaceri in sensul ca nu veti mai putea sa beneficiati de nici un fel de imprumut. Consultati si un specialist in domeniu.
Da am semnat si eu pe acele acte dar doar atat ,fara sa duc adeverinta de salariu sau orice altceva.Incercati sa ma lamuriti in legatura cu ceea ce am intrebat ,daca nu are niciun bun pe numele sau ce se poate intampla? In legatura cu executarea silita?
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
shaworma37, utilizator
ce inseamna am semnat, dar doar atat? oare ce ati semnat?
shaworma37 a scris:

Da am semnat si eu pe acele acte dar doar atat ,fara sa duc adeverinta de salariu sau orice altceva.Incercati sa ma lamuriti in legatura cu ceea ce am intrebat ,daca nu are niciun bun pe numele sau ce se poate intampla? In legatura cu executarea silita?


ati semnat inseamna ca raspundeti in solidar. cititi contractul de credit. in situatia dvs va poate executa imobilul mostenit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare loremona loremona Buna ziua, Am urmatoarea situatie: fratele meu a luat un credit in urma cu 3 ani pe o perioada de 5 ani si nu a platit nicio rata. In prezent este plecat din ... (vezi toată discuția)
obligata in solidar cu sotul? shaworma37 shaworma37 As dori sa stiu ce inseamna aceasta expresie?Faptul ca am semnat pe acele acte fara sa fiu codebitor are vreo relevanta? Deci este un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Lmprumut bancar mari1982 mari1982 buna ziua.am o intrebare.in urma cu 7 ani am facut un imprumut bancar la pireus bank in valoare de 40 mil lei vechi,4000 RON,fara giranti,fara a gira ceva.Am ... (vezi toată discuția)