avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Obligata in solidar cu sotul?
Discuție deschisă în Executare silită

Obligata in solidar cu sotul?

As dori sa stiu ce inseamna aceasta expresie?Faptul ca am semnat pe acele acte fara sa fiu codebitor are vreo relevanta?
Deci este un credit de nevoi personale pe numele sotului,fara giranti.Venitul meu nu a fost luat in calcul,doar am semnat pe formulare.In caz de executare silita a sotului, care nu are niciun bun pe numele sau ce se poate intampla? Casa in care locuim este mostenirea mea de la parinti.
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 20:43, 27 Aprilie 2010
daca ati semnat e posibil sa fiti considerata codebitor
inseamna ca fiecare din soti raspunde pt acel credit, deci executat silit poate fi si sotul si dvs. prin semnatura v-ati dat acordul
Sigur veti fi executata silit, nu e nici o indoiala, faptul ca nu a fost luat in considerare venitul dumneavoastra nu conteaza, conteaza ca angajatul bancar va dat sa semnati "niste formulare" care va obliga sa achitati in caz ca sotul nu restituie suma datorata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O avocata ne-a pagubit de un apartament si 18000eur claral claral O avocata a asistat-o pe mama intr-o actiune, i-a castigat increderea, a devenit chiriasa intr-un apartament mostenit de mama, si \\"prietena\\" ei. In 2006, ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii de expedient cristina79 cristina79 Buna ziua. Am contractat un credit pt nevoi personale cu ipoteca in timpul casatoriei (garantat cu apartamentul fratelui fostului sot), credit pentru care a ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu tatiananae81 tatiananae81 Buna ziua, am si eu o intrebare In urma unei executari silite a unui credit ipotecar, poprirea pe salariu se face doar la cel pe numele caruia este creditul ... (vezi toată discuția)