acea sedinta nu s-a facut! nici un vecin nu stie nimic de vreo sedinta. iar de plata reparatiei acoperisului s-a aflat doar din anuntul afisat pe usa blocului. cam asa se procedeaza tot timpul
nu a putut sa-mi arate nici o factura, nici un contract cu vreo firma de reparatii, nu s-a cumparat nici un fel de materiale, nu exista nimic care sa dovedeasca vreo intentie de a repara acoperisul. nici vecinii mei nu au platit nimic.
cred ca m-am exprimat eu gresit. acoperisul blocului nu este reparat. doar se cere o suma, pt reparatia acestuia. nu am vazut nici o factura, din care sa reiasa ca a fost platita reparatia. eu sunt cu facturile la zi, de ce sa platesc ceva ce nu exista? si inca ceva, nu s-a facut nici o sedinta, prin care sa ne anunte acest lucru. sau sa ni se ceara parerea. pur si simplu, a fost lipita o hartie pe usa blocului.
lazarnicoleta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
buna seara! am facut o solicitare catre asociatia de proprietari de care apartin, sa-mi elibereze o adeverinta din care sa reiasa ca nu am datorii restante. administratorul mi-a refuzat eliberarea acestei cereri, spunandu-mi ca imi va da cererea, dupa ce platesc cota-parte, care-mi revine, din repararea acoperisului blocului. poate sa faca acest lucru? e legal? multumesc frumos pt raspuns, o seara faina!
multumesc frumos pt raspuns!dar nu inteleg un lucru...de ce sa fiu si eu sanctionata, daca am cerut, am insistat de foarte multe ori, pt contract, dar am fost "dusa cu zaharelul"?am tot sperat sa mi se intocmeasca un contract, interesul fiind, in primul rand al meu.daca deschid actiune judecatoreasca, ce pot obtine?sau nu...multumesc
buna seara!intre 10 mai si 23 iunie am muncit, fara forme legale.in aceasta perioada, mi s-a platit doar salariul pe perioada 10-15 mai. de atunci, nu am mai primit nici un ban, desi am insistat.asa cum am insistat si cu rugamintea de a mi se intocmi contract de munca.am fost amanata pt "maine", pana am hotarat ca muncesc degeaba si nu m-am mai dus.din 23 iunie, l-am tot sunat pe fostul sef si l-am intrebat daca imi da salariul..."maine" a fost singurul raspuns primit.pot sa fac ceva, pt recuperarea salariului sau am facut munca voluntara?multumesc, o seara faina!
in seara asta,cumnatul meu a decedat.are credite la mai multe banci.ce se intampla cu creditele?trebuie platite de urmasi ori se sterg?multumesc pt raspuns,o noapte linistita!