Nu vad ce legatura are taxa neplatita cu vanzarea masinii,se poate vinde si cu taxa platita si fara ea,viitorul cumparator urmand sa inmatriculeze masina si sa ii plateasca taxa.
Masina inca figureaza pe numele meu in Spania,iar in Romania s-au scos numere rosii pe numele altcuiva tocmai pentru a o putea vinde,eu fiind mai mereu plecat din tara
Buna seara.Acum 3 ani de zile am cumparat un autovehicul pe numele meu din Spania,auto pe care nu l-am inscris din cauza taxei destul de mari.In momentul de fata am pus masina la vanzare si as vrea sa o radiez in tara de origine,dar as vrea sa stiu daca dupa aceea viitorul cumparator o sa poata inmatricula masina in Romania.Va multumesc
Asa cum am spus si in titlu,as vrea sa renovez o casa veche cu peretii de lemn,mai exact as cam vrea sa daram aproape toti peretii si sa o extind un pic.Tin sa mentionez ca din casa veche ar ramane doua camere intacte,oarecum,acestea au fost renovate deja.Ce m-ar interesa:de ce autorizatii as avea nevoie pentru a fi in regula,fara sa am probleme cu legea(tin sa mentionez ca as avea pe cineva care sa tot tine de capul meu cu reclamatii peste reclamatii)?multumesc anticipat