avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare timbru de mediu după vânzarea mașinii
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare timbru de mediu după vânzarea mașinii

Buna ziua..Imi puteti spune si mie daca mai pot recupera timbrul de mediu in cazul in care autoturismul pentru care am platit a fost vandut?
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Admin, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da! Se poate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu auto furat din strainatate alin_mocanu alin_mocanu Buna ziua! In anul 2010 am cumparat un autoturism din Targul Auto Vitan, de la o persoana fizica din Romania, autoturismul fiind inmatriculat in Germania, dar ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu bogdanmunteanu91 bogdanmunteanu91 Buna ziua. Caz 1 : Am platit timbrul de mediu pentru o masina in 2014 pe care am vandut-o in 2015. Mai pot recupera banii? Am chitanta, decizia de plata, ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto/mediu masina vanduta adidum73 adidum73 Buna ziua, Buna ziua, Rog un sfat si pasii de urmat pentru recuperarea taxei de auto/mediu (~ 650 EUR) platita in 2010 pentru un autoturism achizitionat ... (vezi toată discuția)