avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare timbru de mediu

Buna ziua.

Caz 1 : Am platit timbrul de mediu pentru o masina in 2014 pe care am vandut-o in 2015. Mai pot recupera banii? Am chitanta, decizia de plata, copie dupa carte masinii si contractul de vanzare - cumparare

Caz 2 : Am platit timbrul de mediu pentru masina actuala in 2015. În cazul in care demarez procesul de recuperare a banilor si intre timp vand masina, afecteaza cu ceva? Procesul poate continua?

Pentru ambele cazuri, care sunt pasii de urmat? Intai trebuie depusa la ANAF cerere de restituire si pe baza respingerii lor, se da in judecata?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bogdanmunteanu91 , utilizator 10:00, 10 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare timbrul de mediu tudor_1988 tudor_1988 Am platit timbrul de mediu la doua masini care sunt vandute si detin acte doveditoare pentru platirea acestuia. Pot recupera acesti bani din moment ce nu mai ... (vezi toată discuția)
Intrebare recuperare timbru de mediu papyx papyx buna ziua se mai poate recupera timbru de mediu la masina ,acum in 2015??daca da care este procedura . va multumesc (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu mimlov mimlov In 2014 am cumparat o masina la care am platit timru de mediu pentru inscriere.In decembrie 2016 am vandut masina si as dori sa recuperez suma aferenta platita ... (vezi toată discuția)