avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare timbru de mediu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare timbru de mediu

In 2014 am cumparat o masina la care am platit timru de mediu pentru inscriere.In decembrie 2016 am vandut masina si as dori sa recuperez suma aferenta platita pentru timbru de mediu.
As dori sa stiu daca mai pot recupera suma , detin chitanta originala de la anaf si copii dupa actele masinii.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:50, 23 Ianuarie 2017
Mergeti la ANAF si faceti o cerere.
O veti face degeaba, pt recuperarea timbrului de mediu, trebuie sa ii dati in judecata, nu exista o procedura administrativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Recuperare timbru de mediu bogdanmunteanu91 bogdanmunteanu91 Buna ziua. Caz 1 : Am platit timbrul de mediu pentru o masina in 2014 pe care am vandut-o in 2015. Mai pot recupera banii? Am chitanta, decizia de plata, ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu, recuperare Remus47 Remus47 Am platit timbru de mediu in ian .2014. Stiam ca se restituie aceasta taxa , dar la ANAF scrie ca taxa de mediu este inca in viguare si ca cei care au platit ... (vezi toată discuția)