avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu, recuperare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu, recuperare

Am platit timbru de mediu in ian .2014. Stiam ca se restituie aceasta taxa , dar la ANAF scrie ca taxa de mediu este inca in viguare si ca cei care au platit dupa martie 2013 , nu pot cere restituirea . Deci cum e ?
Am platit vreo 8000 lei pentru o masina pe benzina 1.8 l. Masina a fost in leasing intre dec 2008 si ian.2014.
Masina am vandut-o in dec 2016. Mai pot recupera timbrul de mediu ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:53, 23 Aprilie 2017
Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu Remus47 Remus47 Am platit timbru de mediu in ian .2014. Stiam ca se restituie aceasta taxa , dar la ANAF scrie ca taxa de mediu este inca in viguare si ca cei care au platit ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu cristinaBMC cristinaBMC Bună ziua,am cumpărat o masina in iulie 2013 si cu noua lege de restituirea banilor am fost la fisc sa intreb ce acte imi trebuie pt a-mi primi bani înapoi. ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua. Fiul meu si-a cumparat in 2015, o masina, mina a doua, si a inmatriculat-o in Romania. Aplatit taxa \"timbrul de mediu\". Azi am fost la ANAF sa ... (vezi toată discuția)