avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu

Bună ziua,am cumpărat o masina in iulie 2013 si cu noua lege de restituirea banilor am fost la fisc sa intreb ce acte imi trebuie pt a-mi primi bani înapoi. Am fost surprinsa când pe usa am văzut un afis in care scria că timbrul de mediu se restituie doar la mașinile cumpărate pana la data de 14 martie 2013. Este adevărat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:46, 8 Noiembrie 2016
Da, este adevarat.
Ca sa primiti inapoi ce ati platit ca timbru de mediu, trebuie sa actionati in instanta, iar daca veti castiga, abia apoi vi se returneza.
Ce se returneaza acum fara judecata e vechea taxa de prima inmatriculare si cum i s-o mai fi zis.
v-am pus ordonanta in link sa stiti pt ce taxe s-a dispus restituirea.
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu cristinaBMC cristinaBMC Bună ziua! Am cumpărat o mașină in iulie 2013 pt care am plătit 500€ timbru de mediu. Cu noua lege am crezut ca imi pot recupera banii dar la fisc am ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua. Fiul meu si-a cumparat in 2015, o masina, mina a doua, si a inmatriculat-o in Romania. Aplatit taxa \"timbrul de mediu\". Azi am fost la ANAF sa ... (vezi toată discuția)
Restituirea timbrului de mediu pentru autovehicule Cretu Florin Cretu Florin In data de: 10.10.2013 am platit suma de: 9119 lei reprezentind timbrul de mediu pt inmatricularea in RO a uni autovehicul second hand care avea euro4. In ... (vezi toată discuția)