avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare auto

Buna seara.Acum 3 ani de zile am cumparat un autovehicul pe numele meu din Spania,auto pe care nu l-am inscris din cauza taxei destul de mari.In momentul de fata am pus masina la vanzare si as vrea sa o radiez in tara de origine,dar as vrea sa stiu daca dupa aceea viitorul cumparator o sa poata inmatricula masina in Romania.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: doctoru09 , utilizator 19:05, 16 Martie 2015
In Spania, masina a figurat in acte pe numele cui ?
Masina inca figureaza pe numele meu in Spania,iar in Romania s-au scos numere rosii pe numele altcuiva tocmai pentru a o putea vinde,eu fiind mai mereu plecat din tara
Cum intentionati sa vindeti auto,daca nu are taxa achitata ?
Nu vad ce legatura are taxa neplatita cu vanzarea masinii,se poate vinde si cu taxa platita si fara ea,viitorul cumparator urmand sa inmatriculeze masina si sa ii plateasca taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce risc daca vand masina, o radiez fiscal dar nu radiez numerele? RAMONARAMMY RAMONARAMMY Bunam Vreau sa vand autoturismul pe care il detin, dar cel care il cumpara nu are bani sa plateasca si taxa de timbru (tin sa mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)
Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism c1pr1an c1pr1an Buna seara! De curand am achizitionat un autoturism.Am facut cu vanzatorul doar act de vanzare cumparare la notar. In cazul asta cine plateste impozitul pe ... (vezi toată discuția)