Buna seara.Acum 3 ani de zile am cumparat un autovehicul pe numele meu din Spania,auto pe care nu l-am inscris din cauza taxei destul de mari.In momentul de fata am pus masina la vanzare si as vrea sa o radiez in tara de origine,dar as vrea sa stiu daca dupa aceea viitorul cumparator o sa poata inmatricula masina in Romania.Va multumesc
Masina inca figureaza pe numele meu in Spania,iar in Romania s-au scos numere rosii pe numele altcuiva tocmai pentru a o putea vinde,eu fiind mai mereu plecat din tara
Nu vad ce legatura are taxa neplatita cu vanzarea masinii,se poate vinde si cu taxa platita si fara ea,viitorul cumparator urmand sa inmatriculeze masina si sa ii plateasca taxa.
Impozit auto
tudu_dora
buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism
c1pr1an
Buna seara! De curand am achizitionat un autoturism.Am facut cu vanzatorul doar act de vanzare cumparare la notar. In cazul asta cine plateste impozitul pe ... (vezi toată discuția)