avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate ionesuliviudaniel

Activitate ionesuliviudaniel

Răspuns la discuția Formulare plângere
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă mulțumesc pentru răspuns!


Alexandra Dogaru a scris:

Bună ziua,

În faza de cameră preliminară, în conformitate cu dispozițiile art. 344 alin. (2) din Codul de Procedură Penală, după comunicarea rechizitoriului, instanța stabilește termenul în care se pot formula în scris cereri şi excepţii cu privire la legalitatea sesizării instanţei, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală.

Pentru exercitarea unei apărări eficiente trebuie studiat dosarul de urmărire penală.

Răspuns la discuția Formulare plângere
Va multumesc!
Bună ziua! Aș avea nevoie de ajutor pentru formularea unei plângeri adresate judecatorului de Cameră Preliminara din cadrul Judecatoriei, în vederea contestării soluției primite într-un caz. Pentru a formula plângerea, am nevoie și de o copie a dosarului, în care soluția a fost de clasare?
Vă mulțumesc!
Mama mea a suferit un accident pe trecerea de pietoni, mai exact a dat o masina peste ea de-si era culoarea verde, ce trebuie sa fac mai departe?
A fostinternata la spitalul SF. Spiridon din Iasi de-si trecerea de pietoni pe care voia sa treaca este la 50m de spital, in momentul in care s-a facut verde s-a angajat sa treaca iar automobilul propiretate personala a respectivului care de-si avea intermitent de pe strada de pe care venea neobservand culoarea verde pentru pietoni a acrosat pietonul care era mama iar un alt peton a reusit sa se salveze in timp util care era la aceeasi trecere si s-a angajat in acelasi timp pe trecere, dar a mea mama nu a mai reusit, si s-a trezit dupa momentul producerii accidentului nestiind ce i s-a intamplat, soferul in cauza care aprodus accidentul a sunat imediat la 112 iar respectivii sunand un echipaj de politie care era in zona adica la cateva sute de metri de spital i-au spus soferului sa i-a persoana accidentata in masina si sa o aduca in zona indicata de ei , adic aspre urgenta UPU unde a fost preluata de personalul specializat, intrebarea mea ce trebuie sa fac dupa asemenea incident? Va multumesc!