avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutorul de deces si inmormantare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutorul de deces si inmormantare

Ajutorul de deces si inmormantare
Cel mai recent răspuns: ionesuliviudaniel , utilizator 13:49, 7 Octombrie 2024
sunt doua sintagme diferite care se refera la acelasi moment ..ce va intereseaza, detaliati?
Buna ziua, fratele meu a decedat in urma cu cateva luni de zile, as dori sa stiu daca beneficiaza de vreun fel de ajutor din partea statului daca el nu a lucrat in ultimii ani si nici nu avea nici un venit, mentionez faptul ca a decedat intr-o comuna, alta fata de cea de resedinta, si a fost ingropat de primaria unde a decedat ca persoana necunoscuta, a durat mult pina la identificarea sa.
Va multumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
ionesuliviudaniel, utilizator
nu beneficiati, de atlfel, nici nu aveti de ce pt ca l-a ingropat primaria pe cheltuiala sa.
Nu beneficiati ca nu era asigurat
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de inmormantare Flory8 Flory8 Buna,as dori sa știu cine poate beneficia de acest ajutor de înmormântare?Fratele meu a murit de 2 saptamani,de inmormantare s-a ocupat doar mama ... (vezi toată discuția)
Ajutor înmormântare DTam DTam Bunica mea are ajutor social, copilul ei în vârstă de 57 de ani a decedat, nu era asigurat, iar ea nu are niciun leu să îl poată îngropa! El se află ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu ... ioneliya38 ioneliya38 Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu era căsătorit cu sora mea și nici nu lucra cu contract de munca. Are 5 copiii. În aceste ... (vezi toată discuția)