avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu ...

Bună ziua, zilele trecute a decedat cumnatul meu, însă nu era căsătorit cu sora mea și nici nu lucra cu contract de munca. Are 5 copiii. În aceste condiții sora mea beneficiază de ajutor de înmormântare, sau de vreun fel de ajutor?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 05:32, 8 Decembrie 2020
Beneficiază cineva din familie.copiii majori ,frati
nu beneficiaza, nu era asigurat, nici pensionar, iar sora nu e membru de familie.
Dar dacă fratele decedatului este salariat,poate solicita el ajutorul?
Da ,poate
Ajutor de deces - detalii
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

De ce in cazul pensionarului sau asiguratului poate cere ajutorul ... Mladin Sandina Mladin Sandina De ce in cazul pensionarului sau asiguratului pot cere ajutorul de inmormantare membrii familiei sau orice persoana care dovedeste ca a suportat cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces Elena Bagyinka Elena Bagyinka Buna ziua,mi-a decedat un cumnat,el nu mai lucra de o luna pur si simplu nu a mai mers la lucru ,avem dreptul la ajutor de inmormantare sau deces? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Ajutor deces pt frate AlinaSde AlinaSde Buna ziua! De ce nu se acorda ajutor deces surorii asigurate care s-a ocupat de inmormantarea unui decedat neasigurat si fara alta familie cu exceptia surorii ... (vezi toată discuția)