Mama mea a suferit un accident pe trecerea de pietoni, mai exact a dat o masina peste ea de-si era culoarea verde, ce trebuie sa fac mai departe?
A fostinternata la spitalul SF. Spiridon din Iasi de-si trecerea de pietoni pe care voia sa treaca este la 50m de spital, in momentul in care s-a facut verde s-a angajat sa treaca iar automobilul propiretate personala a respectivului care de-si avea intermitent de pe strada de pe care venea neobservand culoarea verde pentru pietoni a acrosat pietonul care era mama iar un alt peton a reusit sa se salveze in timp util care era la aceeasi trecere si s-a angajat in acelasi timp pe trecere, dar a mea mama nu a mai reusit, si s-a trezit dupa momentul producerii accidentului nestiind ce i s-a intamplat, soferul in cauza care aprodus accidentul a sunat imediat la 112 iar respectivii sunand un echipaj de politie care era in zona adica la cateva sute de metri de spital i-au spus soferului sa i-a persoana accidentata in masina si sa o aduca in zona indicata de ei , adic aspre urgenta UPU unde a fost preluata de personalul specializat, intrebarea mea ce trebuie sa fac dupa asemenea incident? Va multumesc!
Victima=mama dvs, initial sa solicite cerificat medico legal care sa precizeze leziunile si zilele spitalizare
Mama dvs sa formuleze plangere la politie