avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ce trebuie sa fac dupa ce am suferit un accident pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ce trebuie sa fac dupa ce am suferit un accident pe trecerea de pietoni

Mama mea a suferit un accident pe trecerea de pietoni, mai exact a dat o masina peste ea de-si era culoarea verde, ce trebuie sa fac mai departe?
A fostinternata la spitalul SF. Spiridon din Iasi de-si trecerea de pietoni pe care voia sa treaca este la 50m de spital, in momentul in care s-a facut verde s-a angajat sa treaca iar automobilul propiretate personala a respectivului care de-si avea intermitent de pe strada de pe care venea neobservand culoarea verde pentru pietoni a acrosat pietonul care era mama iar un alt peton a reusit sa se salveze in timp util care era la aceeasi trecere si s-a angajat in acelasi timp pe trecere, dar a mea mama nu a mai reusit, si s-a trezit dupa momentul producerii accidentului nestiind ce i s-a intamplat, soferul in cauza care aprodus accidentul a sunat imediat la 112 iar respectivii sunand un echipaj de politie care era in zona adica la cateva sute de metri de spital i-au spus soferului sa i-a persoana accidentata in masina si sa o aduca in zona indicata de ei , adic aspre urgenta UPU unde a fost preluata de personalul specializat, intrebarea mea ce trebuie sa fac dupa asemenea incident? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:42, 29 Ianuarie 2015
plangere penala la politie, impotriva faptuitorului, sa cereti daune
Victima=mama dvs, initial sa solicite cerificat medico legal care sa precizeze leziunile si zilele spitalizare
Mama dvs sa formuleze plangere la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema dupa constatare amiabila ? erounecunoscut erounecunoscut Buna ziua, Am fost implicat intr-un [u]accident stupid[/u]. Venind pe un drum cu prioritate si intrand intr-o intersectie semaforizata am fost ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie gabriela7691 gabriela7691 Va expun in linii mari, urmatoarea speta:In iunie 2015, unchiul meu care statea in casa cu mama mea ( unde locuiesc si eu cu sotul si baiatul) a fost lovit de ... (vezi toată discuția)