adriandimitriu a scris:
cum adica, politistul a scris declaratia in locul dvs? si dvs ati semnat-o? mie mi se pare o copilarie, cum sa accepti asa ceva? solicitati martorilor dvs date de contact
Din păcate da , nu am fost lasat sa îmi scriu singur declaratia și mai rău rău ca în declaratie apar propoziții pe care eu nu le am dictat mai exact varianta mea era " am acroșat pe trecere cei doi pietoni in stare de ebrietate." Varianta din declaratie este "
am acroșat pe trecere cei doi pietoni in stare de ebrietate care traversau pe culoarea verde " un fel de a ma incrimina singur , dar sper ca reușesc sa ma scot cu martorii deoarece in momentu declarației eu nu văzusem filmarea în care efectiv nu se vede dacă era verde sau rosu pentru ei , polițistul efectiv mi-a zis în fata ca se vede clar ca era verde și eu sunt vinovat , dinou abuz de putere deoarece filmarea aia nu demonstrează nimic inafara ca e fimat momentul impactului , din poziția polițistului lq fata nu erau martori sa ia declarații, inafara ca erau undeva la 30 de oameni care ii spuneau ca cei doi pietoni trecuseră pe rosu...prea mult abuz.