ART. 469 - Scutiri
(1) Nu se datorează impozitul pe mijloacele de transport pentru
b) mijloacele de transport aflate în proprietatea sau coproprietatea persoanelor cu handicap grav sau accentuat, cele pentru transportul persoanelor cu handicap sau invaliditate, aflate în proprietatea sau coproprietatea reprezentanților legali ai minorilor cu handicap grav sau accentuat și ai minorilor încadrați în gradul I de invaliditate, pentru un singur mijloc de transport, la alegerea contribuabilului;
1)Se refera la parintii minorilor cu handicap,sau si la faptul ca daca sunt major parintii pot beneficia de scutire?.....
2)Alta intrebare, daca parintii trec pe numele meu masina ma incadrez la prima parte din aceasta lege?
buna ziua.Am o nelamurire: Bunica mea sta cu un mosneag,adevaratul bunic fiind mort acum vreo 25 ani..Bunica e trecuta pe numele actualului,dar sta in casa lu bunicu adevarat.Acum cateva zile mosneagul a primit o citatie la tribunal in calitate de Reclamant intr-un dosar de uzucapiune.Intrebarea mea este : poate sa treaca casa si toate bunutile pe el fara ca bunica si copiii ei sa semneze? (sta de 20 ani cu actualul mosneag) Multumesc
Buna ziua..Mi s-a retinut permisul pe o perioada de 30 zile pentru neacordare de prioritate.+(15 zile cu drept de circulatie),,,Permisul mi s-a retinut pe data de 26 /12/2014 ..Pe dovada scrie ca in intervalul 26 dec 09 ian pot circula...Asta inseamna ca din data de 10 ianuarie intra in vigoare alea 30 zile,numai ca am mai primit o scrisoare de la politia rutiera si imi spune ca perioada de suspendare o inceput cu data de 11 ianuarie..Deci cand trebuie sa merg sa imi iau permisul inapoi? Multumesc