avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

Buna ziua..Mi s-a retinut permisul pe o perioada de 30 zile pentru neacordare de prioritate.+(15 zile cu drept de circulatie),,,Permisul mi s-a retinut pe data de 26 /12/2014 ..Pe dovada scrie ca in intervalul 26 dec 09 ian pot circula...Asta inseamna ca din data de 10 ianuarie intra in vigoare alea 30 zile,numai ca am mai primit o scrisoare de la politia rutiera si imi spune ca perioada de suspendare o inceput cu data de 11 ianuarie..Deci cand trebuie sa merg sa imi iau permisul inapoi? Multumesc
Cel mai recent răspuns: andrey77 , utilizator 23:42, 31 Ianuarie 2015
Pe 10 februarie 2015.
ok...eu auzeam ca se ia de pe dovada...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire permis suspendat Luci85 Luci85 Buna ziua, Pe data de 27 februarie 2014 mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 30 zile pt neacordare prioritate pietoni. Am primit dovada de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto andreibogdan26 andreibogdan26 Buna seara, In data de 6 martie 2020 mi-a fost suspendat permisul pentru neacordarea prioritatii unei ambulante. Mi s-a dat dovada cu drept de conducere ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis alistan alistan Buna ziua, la 1 ian 2015 mi-a fost suspendat permisul de conducere pt neacordare de prioritate a unui vehicul, Mi-a fost retinut pt 2 luni. In data de 2 ... (vezi toată discuția)