In data de 6 martie 2020 mi-a fost suspendat permisul pentru neacordarea prioritatii unei ambulante. Mi s-a dat dovada cu drept de conducere pana in data de 22 martie. Intrucat in data de 16 martie a fost instaurata stare de urgenta, voi putea conduce in continuare pana la terminarea acesteia cu aceasta dovada expirata ? De asemenea, daca raspunsul este da, perioada de suspendare de 30 de zile va incepe din momentul incheierii starii de urgenta sau din data de 22 martie ?
Dupa ce expira, nu mai aveti dreptul sa conduceti. Dovada dvs nu se prelungeste, ce ati auzit dvs se aplica in cazul dovezilor cu drept de circulatie, in dosarele penale.
Buna ziua in data de 06 04 2020 am sunat la POL. Rutiera Mures si mi.sa confirmat telefonic ca se poate circula inca 45 de zile dupa retragerea O.U.G Covid /19
Dvs probabil v-ati prelungit anterior dreptul de circulatie, in cazul de fata este alta situatie, cititi bine inainte sa raspundeti.
attillamozes1970@yahoo.com a scris:
Buna ziua in data de 06 04 2020 am sunat la POL. Rutiera Mures si mi.sa confirmat telefonic ca se poate circula inca 45 de zile dupa retragerea O.U.G Covid /19
Dovada si suspendarea permisului a fost total 45 zile .Care in data de 09 03 2020 sa terminat suspendarea ,Pe faptul acesta am trimis raspunsul. Nu de mult ma/m adresat si Eu cu o intrebare, fara nici un raspuns Multumesc O zi faina va doresc
Dupa ce se termina perioada de suspendare plus dovada total 45 de zile .Trebuie sa dai telefon la POL. Rutiera de unde sa eliberat permisul ptr a valida dreptul de/ a circula. Azi am sunat din nou ca sa fiu sigur. Va doresc o zi faina in continuoare
Permis retinut
mireltrifu
Buna ziua. Va rog frumos daca poate sa-mi spuna cineva ceva in legatura cu acest lucru. Acum 2 luni jumatate am fost oprit de pol din Alexandria ( nu rutiera) ... (vezi toată discuția)