avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Restituire permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Restituire permis suspendat

Buna ziua,

Pe data de 27 februarie 2014 mi-a fost suspendat permisul pe o perioada de 30 zile pt neacordare prioritate pietoni. Am primit dovada de circulatie valabila de pe data de 27 februarie pana pe data de 13 martie. Perioada de suspendara propriu-zisa este 15 martie 2014 - 13 aprilie 2014. As dori sa stiu:
- pe data de 14 aprilie pot sa merg sa imi ridic permisul?
- trebuie sa platesc amenda de circulatie pt a putea ridica permisul ( mentionez ca inca nu am achitat-o ) ?
- ce documente trebuie sa prezint la serviciul rutier pt restituirea permisului?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conducere 30 zile niroz niroz Buna seara! Politia mi-a suspendat permisul 30 de zile pt.- neacordare prioritate la trecerea de pietoni-asta a fost in data de 02.04.2012.Am primit amenda ... (vezi toată discuția)
Permisul suspendat, mai pot face ceva? radu_bz radu_bz Acum cateva zile eram in interesectia de la cora miltari .Semaforul era verde, am semnalizat stanga ,am intrat in intersectie, am acordat prioritate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o ... Eta 51 Eta 51 Buna ziua, sotului i s-a suspendat permisul de conducere pe o perioada de 60 de zile si 6 puncte de amenda adica 835 lei, pentru neacordare prioritate la ... (vezi toată discuția)