avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Activitate anemari30

Activitate anemari30

Buna ziua ! sotul meu a fost retinut in germania de 25 de zile si urmeaza a fi trimes in austria pentru judecata intrebarea mea este de ce dureaza asa mult extradarea lui ? tot ce stiu este ca a fost implicat intr un furt mai multe detali nu stiu. Multumesc Anamaria.
Nu vreau sa va subestimez dar daca era vorba despre o clasare/renuntare a urmariri penale ce la mai retinut? aici nu inteleg . Multumesc
Va multumesc din suflet pentru raspuns . problema care este e ca pe el l-au retinut in Germania acum o saptamana si urmeaza a fi trimes in Austria pentru a fi judecat banuesc , are legatura cu art 260-261 care spune ceva de marturie mincinoasa?
Buna ziua ! am si eu o intrebare sotul meu a primit acasa o instiintare care spune asa: In conformitate cu prevederile art. 260 si art.261 din codul de procedura penala va instiinteaza ca la data de 23 01 2015 am procedat in afisarea prezentei nefiind indeplinita de inmanare a solutiei in cauza ce formeaza obiectul dosarului cu 10686/P/2014 prezentului de pe Langa Judecatoria Ploiesti si sa se prezinte in termen de 15 zile pentru inmanarea ordonantei la sediul Parchetului De Pe langa Judecatoria Ploiesti . Asi dori sa imi puteti spune despre ce este vorba sau ce inseana ? Va Multumesc