avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Durata extradare in Germania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Durata extradare in Germania

Buna ziua ! sotul meu a fost retinut in germania de 25 de zile si urmeaza a fi trimes in austria pentru judecata intrebarea mea este de ce dureaza asa mult extradarea lui ? tot ce stiu este ca a fost implicat intr un furt mai multe detali nu stiu. Multumesc Anamaria.
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 14:15, 20 Februarie 2015
Buna ziua!

Procedura extradarii nu este una rapida. Ea implica instanta de judecata. De aceea dureaza mai mult.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustragere de la executarea pedepsei- extradare? alex f alex f Buna. Un prieten a condus un autovehicul neinmatriculat fara a posedă permis de conducere și a primit 2 ani si 4 luni inchisoare cu executare. S-a sustras de ... (vezi toată discuția)
Arestat preventiv si mandat de extradare Kuk96 Kuk96 Buna ziua, As dorii si eu niste informatii despre ceea ce am detaliat mai jos.. La data de XX octombrie 2018 a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru inmanarea ordonantei procurorului anemari30 anemari30 Buna ziua ! am si eu o intrebare sotul meu a primit acasa o instiintare care spune asa: In conformitate cu prevederile art. 260 si art.261 din codul de ... (vezi toată discuția)