avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie pentru inmanarea Ordonantei Procurorului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie pentru inmanarea Ordonantei Procurorului

Buna ziua ! am si eu o intrebare sotul meu a primit acasa o instiintare care spune asa: In conformitate cu prevederile art. 260 si art.261 din codul de procedura penala va instiinteaza ca la data de 23 01 2015 am procedat in afisarea prezentei nefiind indeplinita de inmanare a solutiei in cauza ce formeaza obiectul dosarului cu 10686/P/2014 prezentului de pe Langa Judecatoria Ploiesti si sa se prezinte in termen de 15 zile pentru inmanarea ordonantei la sediul Parchetului De Pe langa Judecatoria Ploiesti . Asi dori sa imi puteti spune despre ce este vorba sau ce inseana ? Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: Octaviano , utilizator 14:12, 21 Ianuarie 2017
Probabil a făcut o plângere împotriva cuiva sau chiar el a fost cercetat într-un dosar penal. E important să vă duceți întrucât de la acest termen curg cele 20 zile în care puteți face plângere împotriva soluției dacă sunteți nemulțumit.
Va multumesc din suflet pentru raspuns . problema care este e ca pe el l-au retinut in Germania acum o saptamana si urmeaza a fi trimes in Austria pentru a fi judecat banuesc , are legatura cu art 260-261 care spune ceva de marturie mincinoasa?
Nu are nici o legatura, art. mentionate de dvs sunt din fostul C.P., iar 260-261 care sunt trecute pe citatie sunt din C.P.P. si se refera la procedura inmanarii citatiei.
Este vorba de o ordonanta de clasare/renuntare la urmarire penala, cel mai probabil.
Nu vreau sa va subestimez dar daca era vorba despre o clasare/renuntare a urmariri penale ce la mai retinut? aici nu inteleg . Multumesc
In Austria este vorba de altceva, alta fapta, nu are legatura cu dosarul din Romania.

Alte discuții în legătură

Instiintare citatie dosar penal? soundchaser soundchaser Buna seara, Poate ma puteti ajuta in legatura cu o instiintare pe care am gasit-o astazi in cutia postala, pentru ca nu am nici cea mai mica idee la ce se ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la parchet rapid2121 rapid2121 Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti lamuri si pe mine. Am primit azi o instiintare pe numele meu, pusa in usa pt ca eram la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să mă ajutați. o cunoștință a fost ... anonim1896 anonim1896 Bună ziua. Vă rog să mă ajutați. O cunoștință a fost implicată într-un furt la un supermarket acum 3 luni, în valoare de 60 de lei. Atunci nu ii s-a ... (vezi toată discuția)