avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate livboy

Activitate livboy

Răspuns la discuția Furt masina
da am incercat dar nici bani nu vrea sami da inapoi nici macar contravaloarea masini pe care eu am dat in shimb atunci la el ce pot sa fac pot sa ma duc la politie casa denunt ca mi a furat masina sau ce as putea sa fa

multumesc
Discuție Furt masina
buna tuturor am o intrebare si eu am avut o masina pe care am schimbat cu un prieten si in loc de masina mea am primit o alta masina si asa am ramas ca ii mai dau ceva bani intre timp eu nam dat bani dar el a luat masina lui inapoi dar masina mea cu care am schimbat nu mia dat inapoi pt ca a vandut cineva poate sa ma ajute ce pot sa fac am dat masina si vreao 2000 de lei acuma nu am nici masina nici bani masina ceam avut este pe numele meu doar la primaria la politia nam schmibat pe numele meu ce as putea sa fac datimi un sfat va rog multumesc
Discuție Cazier
am o intrebare si au daca incepe urmarirea penala in timpul cercetarilor daca scot un cazier apare ca sunt in cercetare penala

multumesc
si cat este pedeapsa pt astfel de caz dar varianta cu suma sub 50000 de euro nu e valabil
si atunci inseamna ca o sa ajung ;la inchisoare daca firma depune plgere penala?????????
deci am facut o delapidare la banca am umblat in conturile clientilor suma prejudiciata ar ajunge undeva la opt sute de milioane vechi am avut un angajament de plata pe care nam putut sa resc[pect din motive de familie acum am incercat sa comunic cu banca sa cer inca o amanare pt nu am loc de munca inca acum am inceput sa lucrezi sa sa pot plati in rate lunare dar nam reusit sa vb cu persoana care se ocupa cu dosarul meu nu imi raspunde la telefn sau nu vrea nu stiu eu am recunoscut fapta de la inceput ce ar trebui sa fac inca numia venit nimic nici de la politie sa ma duc la un avocat sa ma sa ma duc la banca in bucuressti personal sa mai cer amanare sau deja e tarziu ? ce as putea sa fac daca mi se face plangere in cat timp ma chema la politie sa ma aresteaza cand se depune plangerea am citit undeva pe net ca daca suma este mai mica de 50000 de euro atunci este ddoar inchisoare cu suspendare nu stiu ce sa fac si mie frica sa nu ma aresteze stiu ca ce am comis e grav dar as vrea sa rezolv cumva fara sa ajung la inchisoare
multumesc
si in cat timp ma va chema politia daca azi a expirat termenul si azi depun plangerea deja maine ma cheama la politie sau cat timp dureaza procedurile astea este posibil sa ma bage in arest preventiv??????
am facut o delapidare la o firma am recunoscut fapta dar inca nam putut plati inapoi banii am avut termen pana azi 2 02 2015 ce mi se va intampla mi se face plangere si ajung la inchisoare

va rogh sami ajutati cu niste sfaturi