avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare, neacoperirea sumei in termenul stabilit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare, neacoperirea sumei in termenul stabilit

am facut o delapidare la o firma am recunoscut fapta dar inca nam putut plati inapoi banii am avut termen pana azi 2 02 2015 ce mi se va intampla mi se face plangere si ajung la inchisoare

va rogh sami ajutati cu niste sfaturi
Cel mai recent răspuns: livboy , utilizator 20:57, 2 Februarie 2015
Vor depune plangere penala impotriva dvs, asta e sigur, mai departe daca recunoasteti fapta, incercati sa acoperiti prejudiciul în cursul urmăririi penale sau până la primul termen de judecată pentru a beneficia de circumstante atenuante.
si in cat timp ma va chema politia daca azi a expirat termenul si azi depun plangerea deja maine ma cheama la politie sau cat timp dureaza procedurile astea este posibil sa ma bage in arest preventiv??????
Nu ati detaliat nici macar situatia de fapt, cum sa va raspunda cineva la intrebarile dvs.
deci am facut o delapidare la banca am umblat in conturile clientilor suma prejudiciata ar ajunge undeva la opt sute de milioane vechi am avut un angajament de plata pe care nam putut sa resc[pect din motive de familie acum am incercat sa comunic cu banca sa cer inca o amanare pt nu am loc de munca inca acum am inceput sa lucrezi sa sa pot plati in rate lunare dar nam reusit sa vb cu persoana care se ocupa cu dosarul meu nu imi raspunde la telefn sau nu vrea nu stiu eu am recunoscut fapta de la inceput ce ar trebui sa fac inca numia venit nimic nici de la politie sa ma duc la un avocat sa ma sa ma duc la banca in bucuressti personal sa mai cer amanare sau deja e tarziu ? ce as putea sa fac daca mi se face plangere in cat timp ma chema la politie sa ma aresteaza cand se depune plangerea am citit undeva pe net ca daca suma este mai mica de 50000 de euro atunci este ddoar inchisoare cu suspendare nu stiu ce sa fac si mie frica sa nu ma aresteze stiu ca ce am comis e grav dar as vrea sa rezolv cumva fara sa ajung la inchisoare
multumesc
Se aplica pedeapsa cu executare pt exemplu ca regula de baza.
A se proceda altfel ar insemna ca instanta sa incurajezebastfelnde fapte.
Motivarea instantei va fi foarte probabil cu acest continut in motivarea sa. Chiar si ICCJ motiveaza asa...
Trebuie sa va aparati de o astfel de motivare...

Alte discuții în legătură

Un caz penal... ContSters155823 ContSters155823 Am lucrat la o asociatie de proprietari ca si administrator ,, cazuri destul de des intalnite....in urma predarii si verificarii actelor reese ca as fi ... (vezi toată discuția)
Delapidare 45000 ron ContSters89357 ContSters89357 Buna ziua, am si eu o problema serioasa....am sustras de la firma la care lucrez ca lucrator comercial suma de 45000 ron prinntr-un program care imi permitea ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva - luarea masurii oltul oltul daca in cursul urmaririi penale parchetul ia masura de a aresta faptuitorul cum se procedeaza? trimit o citatie si ma prezint si voi fi arestat sau vin la ... (vezi toată discuția)