avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate stroeromina2005

Activitate stroeromina2005

Răspuns la discuția Cadastru loc de veci
Este vorba de contract de concesiune pe perioada nelimitata ,incheiat in 2007 .i s-au refacut masuratorile si s-a constatat o diferenta mica si pt. asta trebuie sa faca ,pana la sfarsitul anului ,cadastru.Si inca o intrebare : daca are testament in care,dupa deces, lasa apartamentul si toate bunurile mobile si imobile ,se incadreaza si locul de veci?Daca nu,sa refaca testamentul in care sa precizeze si locul de veci sau sa faca un act de donatie din timpul vietii?Multumesc.
Răspuns la discuția Cadastru loc de veci
O sa-i spun sa caute actul si voi reveni cu detalii.va multumesc.
Răspuns la discuția Cadastru loc de veci
Matusa mea a fost informata de administratorul cimitirului ca trebuie sa faca cadastrul locului de veci.Cand a murit sotul ei,i-a fost dat locul de la primarie,dupa care ea l-a cumparat pe termen nelimitat de la primarie.
Răspuns la discuția Cadastru loc de veci
cimitir vechi,parohial
Buna ziua.As dori sa stiu daca trebuie facut cadastru la locul de veci ,sau se poate face in momentul in care se vrea a fi vandut?
Răspuns la discuția Nelamuriri testament.
Si inca ceva...in testament se prevede faptul ca s-a luat la cunostinta prevederile art.1088 Cod civil cu privire la intinderea rezervei succesorale a tatalui matusii.Intre timp acesta a decedat.Ce trebuie facut?
Răspuns la discuția Nelamuriri testament.
Multumesc mult.
Buna ziua.As dori sa ne lamuriti si pe noi in legatura cu o problema.Matusa mea (din partea mamei,sunt 4 frati,iar dansa nu are copii) a facut un testament la notar,prin care ne-a numit pe mine si sora mea(nepoate) unici mostenitori ai tuturor bunurilor mobile si imobile.La data aceea traia si tatal dansei iar eu sunt trecuta cu numele de dinaintea casatoriei si o alta adresa .Intrebarea noastra este daca matusa trebuie sa schimbe testamentul pentru a actualiza modificarile sau se poate rezolva doar anexand copie dupa noul meu buletin si certificatul de deces al bunicului?Exista vreo posibilitate ca fratii matusii sa obtina anularea testamentului,atata timp cat acesta este facut la notar?Va multumesc.