avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate mihai2207

Activitate mihai2207

Răspuns la discuția Razor
Multumesc de raspuns,concluzia este ca trebuie sa-l actionez in instanta ,dar cu salariu meu de 600 de lei ,slabe sanse sa pot,cred ca o sa incerc sa-i usuc ,cu ce nu stiu,terenul in cauza este momentan intr-un litigiu el fiimd in acest moment parloaga
Discuție Razor
Buna ziua,va rog sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez: Am achizitionat in anul 2000 in satul Boteni com Contesti jud Dambovita o locuinta cu un teren de 3800 mp.Terenul este pozitionat pe directia est-vest ,pe latura de sud au crescut mai multi copaci printre care si nuci specific ca distanta pana la razor este de 1-2 m iar inaltimea lor atinge 7-8 m,datorita acestui fapt locul meu este o lunga perioada umbrit.Au venit si cei de la primarie in urma sezizari depusa de mine dar propietarul nu a luat nicio masura ,ce as putea sa fac?.Va multumesc.
Răspuns la discuția Recuperare salariu
Va multumesc pentru promtitudinea cu care mi-ati raspuns si va rog daca se poate un model de cerere ,pe care sa o trimit .
Ma numesc Grigorita Carmen si am lucrat cu contract de munca program de 4 ore pe zi la o firma ,care refuza sa-mi plateasca salariul pe ultima luna si zilele de concediu neefectuat din 2014 luna iulie pana la sfarsitul anului.Va rog ,ce as putea sa fac?