avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate issaa

Activitate issaa

Răspuns la discuția Amenajare Terasa bloc
buna adrian...ce ai mai rezolvat cu terasa? eu sunt in aceiasi situatie si daca ai reusit as dori sa vad si eu poze de la amenajare
Răspuns la discuția pot construi o mansarda?
BUNA ZIUA...in legatura cu subiectul, eu locuiesc la etajul 4 al unui imobil intradevar am probleme cu izolatia...vecinii nu vor sa ajute cu nimic la reparatia ei..eu doresc sa inchid zona mea cu un zid si sami fac o terasa cu scara din interiorul imobilului meu...si deasemenea sa izolez..ce acte sunt necesare tin sa mentinez ca nu fac decat ca o terasa cu intrare din imobilul meu..
Răspuns la discuția somaj
revin cu alte nelamuriri. Daca mamei mele i-ar anula demisia si s-ar intoarce la munca dar intre timp ea isi cauta altceva si in momentul in care isi gaseste pleaca prin demisie dar acolo ar fi pe perioada determinata mai poate beneficia de somaj???? perioada determinata ma refer la 3 luni. ma refer la somajul de pe urma celor 5 ani lucrati in supermarket. va rog daca puteti sa imi raspundeti
multumesc mult de tot. Acum sa vedem unde se angajeaza ea cel putin o luna la varsta ei.
ar avea dreptul de somaj daca s-ar mai angaja in alta parte cel putin o luna??? daca puteti sa imi raspundeti va rog mult ca e disperata
Discuție somaj
mama mea are 54 de ani si a lucrat 5 ani de zile la un supermarket dupa care au anuntato ca o dau afara pentru ca nu este foarte rapida. Tin sa precizez ca i-au zis ca nu are drept de somaj pentru ca nu se desfiinteaza postul si au pus-o sa semneze demisia. Ce se mai poate face?????' mai are 3 ani pana iese la pensie. VA ROG DACA PUTETI SA IMI RASPUNDETI