avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

somaj

mama mea are 54 de ani si a lucrat 5 ani de zile la un supermarket dupa care au anuntato ca o dau afara pentru ca nu este foarte rapida. Tin sa precizez ca i-au zis ca nu are drept de somaj pentru ca nu se desfiinteaza postul si au pus-o sa semneze demisia. Ce se mai poate face?????' mai are 3 ani pana iese la pensie. VA ROG DACA PUTETI SA IMI RASPUNDETI
Cel mai recent răspuns: issaa , utilizator 12:05, 5 Februarie 2015
ar avea dreptul de somaj daca s-ar mai angaja in alta parte cel putin o luna??? daca puteti sa imi raspundeti va rog mult ca e disperata
Daca si-a dat demisia, nu poate beneficia de somaj.

O posibilitate ar fi sa se angajeze pe durata determinata cel putin o luna si dupa aceea sa-si depuna dosarul pentru somaj.
multumesc mult de tot. Acum sa vedem unde se angajeaza ea cel putin o luna la varsta ei.
revin cu alte nelamuriri. Daca mamei mele i-ar anula demisia si s-ar intoarce la munca dar intre timp ea isi cauta altceva si in momentul in care isi gaseste pleaca prin demisie dar acolo ar fi pe perioada determinata mai poate beneficia de somaj???? perioada determinata ma refer la 3 luni. ma refer la somajul de pe urma celor 5 ani lucrati in supermarket. va rog daca puteti sa imi raspundeti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj - reincadrarea in munca hra_7 hra_7 Buna ziua Am mai multe intrebari la care asi dori sa imi raspundeti. * Care este procedura in cazul unui somer care isi gaseste un loc de munca, unde se ... (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj cgeorge cgeorge o cunostinta a mea a lucrat 9 ani la o firma si acum trebuie sa plece de acolo pe motiv ca isi schimba domiciliul in alt judet. exista vreo situatie in care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj lila2006hd lila2006hd Buna ziua ,daca o persoana beneficiaza de indemnizatie de somaj din aprilie 2009 (15 luni ) se angajeaza incepand cu luna mai 2010 pentru o perioada de 1 luna ... (vezi toată discuția)