Exista situatia de incompatibilitate cand: investigator sub acoperire este si organ de urmarire penala? Dar daca se deplaseaza de la Craiova la Baia-Mare?
Buna ziua,
Instanta a dispus mentinerea masurii asiguratorie pe un auto al unui membru al familie, pe alt nume, inregistrat in alt judet. Suma care trebuie platita e de peste 50.000 ron, ea fiind confiscata dar trebuie platita la trezorerie
Schimbă încadrarea juridică din infracţiunile prev. de art.302 alin.2 Cod penal, cu aplic. art.35 alin.1 Cod penal, în infracţiunea prev. de art.19 alin.1 din Legea nr.51/1991, cu aplic. art.41 alin.2 Cod penal. În baza art.19 alin.1 din Legea nr.51/1991, cu aplic. art.41 alin.2 Cod penal şi art.5 Cod penal, condamnă etc....
Buna,
Recent in ianuarie 2015 un prieten a fost condamnat la inchisoare cu suspendare pe articole de lege ABROGATE si pe vechiul cod penal. Aceasta este decizia doar pe site inca nu a sosit hotararea. Se pot indrepta lucrurile spre bine? Ce se poate face?=D>
Buna,
Recent instanta a cerut confiscarea specială a unei sume de bani insa nu am posibilitatea sa o platesc, nu sunt angajat si intretin un copil mic.
Nu imi pot permite sa platesc aceasta suma , se poate anula?
Buna,
Recent instanta a cerut confiscarea specială a unei sume de bani insa nu am posibilitatea sa o platesc, nu sunt angajat si intretin un copil mic.