Asa cum spune titlul nu am card de sanatate. Mentionez faptul ca sunt angajat al MAI , si apartin de Casa Opsnaj. Am completat o cerere de eliberare a cardului de sanatate insa nu am primit nici un raspuns de la aceasta institutie , telefonic nu se poate lua legatura cu ei si nici in scris nu mi s-a raspuns.
Cardul de sanatate fiind obligatoriu in prezent, eu nefiind posesor al acestuia, pot beneficia de servicii medicale egale cu ceilalti asigurati posesori ai cardului? Se mai emit carduri de sanatate in prezent? Va intreb acest lucru intrucat nu am avut suficient timp pentru a ma documenta ..
Buna ziua!!
Tatal meu a lucrat in grupa a II-a de munca in meseria de ,,lacatus mecanic - intretinere in cadrul unui atelier depanatorie finisaj, fibre textile. Si-a depus dosarul de pensionare la Casa Locala de Pensii , dupa care a primit o decizie de respingere a dosarului pe motiv ca grupa de munca trecuta pe adeverinta eliberata de societatea la care a muncit in perioada 1976-1998 nu a fost valorificata deoarece functia detinuta nu se regaseste la punctul 165 din Anexa 2 a Ordinului 50/1990 .
Daca acest lucru ar fi adevarat , care este punctul care face referire la meseria sus mentionata si ce se poate face in acest caz de respingere a dosarului de pensie pe acest motiv?
Multumesc!!!