avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu am card de sanatate emis
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu am card de sanatate emis

Asa cum spune titlul nu am card de sanatate. Mentionez faptul ca sunt angajat al MAI , si apartin de Casa Opsnaj. Am completat o cerere de eliberare a cardului de sanatate insa nu am primit nici un raspuns de la aceasta institutie , telefonic nu se poate lua legatura cu ei si nici in scris nu mi s-a raspuns.

Cardul de sanatate fiind obligatoriu in prezent, eu nefiind posesor al acestuia, pot beneficia de servicii medicale egale cu ceilalti asigurati posesori ai cardului? Se mai emit carduri de sanatate in prezent? Va intreb acest lucru intrucat nu am avut suficient timp pentru a ma documenta ..

Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: mariusik008 , utilizator 18:06, 14 Decembrie 2015
Da, se mai emit carduri de sanatate.

Trebuie sa mergeti la sediul OPSNAJ pentru a vedea ce se inatmpla cu cardul dvs de sanatate.

Inainte de a fi incadrat in MAI , ati lucrat in sectorul public sau privat?
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Este primul loc de munca, odată cu terminarea studiilor liceale am urmat școala de poliție, după care am fost încadrat în MAI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eurocard mihaelacic mihaelacic Care este posibilitatea ca un cetatean roman care prezinta la un birou de internari carte de identitate cu cetatenie romana valabila, domiciliu in Romania, ... (vezi toată discuția)
Cardul de sanatate cu microcip... pericol sau binefacere? ContSters122901 ContSters122901 Dupa discutiile fara finalizare , privind cartile de indentitate electronice `666`, pasapoartele biometrice.. iata ca acum se vorbeste despre [b]cardurile ... (vezi toată discuția)
Card cumparaturi octavian76 octavian76 Buna ziua. Sunt posesorul unui card de cumparaturi Reiffeisen care a avut o limita de creditare de 9100 ron. Intre timp, cei de la banca m-au sunat in legatura ... (vezi toată discuția)