avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Incadrarea ocupatiei de lacatus mecanic - intrtinere ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Incadrarea ocupatiei de lacatus mecanic - intrtinere masini de bobinat in cadrul grupei a II-a

Buna ziua!!
Tatal meu a lucrat in grupa a II-a de munca in meseria de ,,lacatus mecanic - intretinere in cadrul unui atelier depanatorie finisaj, fibre textile. Si-a depus dosarul de pensionare la Casa Locala de Pensii , dupa care a primit o decizie de respingere a dosarului pe motiv ca grupa de munca trecuta pe adeverinta eliberata de societatea la care a muncit in perioada 1976-1998 nu a fost valorificata deoarece functia detinuta nu se regaseste la punctul 165 din Anexa 2 a Ordinului 50/1990 .

Daca acest lucru ar fi adevarat , care este punctul care face referire la meseria sus mentionata si ce se poate face in acest caz de respingere a dosarului de pensie pe acest motiv?
Multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:42, 6 Februarie 2015
Verificati si dvs. pe:
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit decizia de pensionare dar nu mi sa valorificat toti ... Alex120OLTENITA Alex120OLTENITA Am primit decizia de pensionare dar nu mi sa valorificat toti ani de grupa a2 mentionez ca am lucrat 12 ani in filatura iar ultimii 4 ani am schimbat meseria ... (vezi toată discuția)
Pozitia 165 ordinului nr. 50/1990 popa_rodica popa_rodica Am adeverinta pentru grupa a II-a pentru functia de scamosetor insa casa de pensii imi spune ca perioada de munca din adveverinta nu a fost valorificata in ... (vezi toată discuția)
Grupa ii de muncă Vasaniko Vasaniko Sotul meu în perioada de 1977.09.15-1979.06.11 și1980.12.15-1984.11.30 a lucrat în grupa II-a de muncă 100% conform Ordin nr.50/1990 și scrisoarea MMPS ... (vezi toată discuția)