Am primit decizia de pensionare dar nu mi sa valorificat toti ani de grupa a2 mentionez ca am lucrat 12 ani in filatura iar ultimii 4 ani am schimbat meseria de la productie la departamentul pompieri civili dar cu aceleasi sporuri de noapte ,conditii grele ,gaze lucrand tot in sectile de productie.Motivarea casa de pensii meseria nu se regaseste la pct.165,anexa 2 din ordin 50/1990.Eu nu am gasit acest punct in anexa?Mentionez ca filatura se regaseste la pct.116 din anexa, dar pct.165 nu se regaseste.
pct. 165 Activitatile din filaturi, tesatorii si finisaje textile: destramator, desprafuitor, scuturator, pregatitor amestec, dublator, rasucitor, bataj curatitor filtre, taietor fuior de in sau canepa, zdrobitor, cardator, curatitor-slefuitor garnituri carde, laminator benzi din fibre, pieptanator, puitor, filator, bobinator, tesator, gazator, albitor, fierbator, mercerizator, vopsitor si imprimeur textile.
Activitatea de pompier nu este nominalizata. Pentru aceasta, in adeverinta primita de la firma trebuie facute mentiuni suplimentare si atasat documentul prin care ati fost nominalizat, pompier fiind, ca beneficiar de grupa de munca.
Puteti depune contestatie in termen la decizia CJP.