avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta grupa 2-a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta grupa 2-a de munca

Buna ziua!
Am lucrat la Filatura Oltenita din 11.06.1980 pana in 23.11.1998 cand s-a inchis. Posed o adeverinta de grupa 2-a eliberata de Lichidatorul judiciar care a detinut arhiva pana in 2011 eliberata in 2010. Pt grupa 2-a are urmatoarea formulare:
"Nominalizarile meseriilor,a functiilor si valoarea procentuala de incadrare in gr 2-a de munca au fost facuteprim Hotarirea Consiliului de Administratie nr. 3565 din 02.09.1991 pe baza Ordinului MMOS nr. 50/90.
Temeiul juridic al incadrarii in gr. 2-a de munca:
-OrdinulMMOS nr. 50/90 ,art.3,6 si7,anexa 2,pct 165
-Ordinul MMOS nr. 125/1990, anexa 2, poz 116 "
Este buna aceasta incadrare juridica?
Am lucrat ca electrician intretinere si reparatii utilaje filatura. 100/100 numai in sectia de productie.
Ultima modificare: Duminică, 5 Ianuarie 2020
MaioruNicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:14, 6 Ianuarie 2020
Datele mentionate in adeverinta sunt cele gasite in arhiva firmei, intocmite la data emiterii documentelor. Nimeni nu va poate modifica aceasta adeverinta in afara detinatorului de arhiva.
HCA trebuie sa fie insotita de nominalizarea persoanelor beneficiare de grupa de munca.
Lichidatorul judiciar trebuia sa depuna arhiva conform legii la o firma specializata din judetul dvs. sau la Arhivele nationale din judet.
Deci este valabila sau nu adeverinta?
In adev se specifica perioada in care am fost incadrat in gr 2-a. vroiam doar sa stiu daca temeiului juridic este corect.
Nu puteti primi un raspuns Da/ Nu neavand in fata documentele mentionate, organigrama firmei si fisa de post a lucratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie de pensionare Lucian Filipoaia Lucian Filipoaia Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un sfat, referitor la urmatoarea problema : O persoana(barbat) a depus dosarul de pensionare la varsta de 60 de ani, ... (vezi toată discuția)
Aceeasi adeverinta pentru calculul gr ii de munca cu formulare diferita una este luata in considerare alta nu gigilake gigilake aceias adeverinta pentru calculul GR II DE MUNCA cu formulare diferita una este luata in considerare alta nu 1)...comform nominalizarii efectuate prin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mamei mele i-a fost respins dosarul de pensionare ... InanaI InanaI Bună ziua. Mamei mele i-a fost respins dosarul de pensionare pe motiv de \"temei juridic incorect\". Am înțeles ca adeverința ei în care a fost ... (vezi toată discuția)