avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Activitate Ferastraoaru

Activitate Ferastraoaru

Buna ziua, intrebarea me este urmatoarea: Daca un contract de comodat incheiat intre 2 persoane fizice referitor la teren arabil, a fost semnat doar de comodator si de comodant nu( precizez ca persoana care da in folosinta terenul nu a semnat contractul cu pricina) Ce se i se poate intampla comodatorului din punct de vedere legal? Se poate rezilia contractul de bun acord?
Răspuns la discuția Proprietar auto
Aveti dreptate, cel mai bine ii voi spune ca imi pare rau dar eu masina am vandut-o in urma cu 2 ani, am contract de v/c si de atunci nu ma mai intereseaza pe mana cui a ajuns. Cel mai bine sa caute o modalitate de a o inscrie dar asta este problema lui.
Răspuns la discuția Proprietar auto
Da este vorba de prima varianta, pentru ca el s-a interesat si trebuie sa achite in jur de 4000 lei taxa de mediu cred pentru a putea sa o inmatriculeze pe numele sau. Va multumesc pentru raspuns.
Buna ziua, daca ma puteti ajuta cu o parere? Acum 2 ani mi-am vandut masina dacia solenza unui domn din Curtea de Arges, am facut contract de vanzare-cumparare mi-am scos masina de la impozit, ulterior am aflat ca el a vandut masina mai departe unui domn din Alexandria care m-a cautat zilele trecute deoarece a fost oprit de politie care i-a anulat certificatul masinii deoarece era deteriorat, acum acest domn din Alexandria si-a platit amenda dar are nevoie de mine ca proprietar al masinii sa isi poata baga dosarul pentru a i se elibera un alt certificat, intrebarea mea este daca este legal sau cum zice cel care are acum masina daca pot sa il ajut? Eu ce riscuri as avea? Daca imi puteti da un raspuns va multumesc.
Răspuns la discuția Calcul iesire la pensie
Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns. Deci in septembrie 2016 trebuie sa bage dosarul sau cum se procedeaza?
Iunie 1962.
Buna ziua imi puteti calcula varsta iesirii la pensie a mamei mele? Are 26 de ani si 10 luni pe cartea de munca. Din care 16 ani 10 luni grupa 1 de munca, 3 ani si 9 luni conditii deosebite de munca. Mama a 3 copii, nu stiu daca are vre-o relevanta. Multumesc.