avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract comodat

Buna ziua, intrebarea me este urmatoarea: Daca un contract de comodat incheiat intre 2 persoane fizice referitor la teren arabil, a fost semnat doar de comodator si de comodant nu( precizez ca persoana care da in folosinta terenul nu a semnat contractul cu pricina) Ce se i se poate intampla comodatorului din punct de vedere legal? Se poate rezilia contractul de bun acord?
Cel mai recent răspuns: Ferastraoaru , utilizator 14:40, 13 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere sediu obtinut prin contract de comodat Lulica Lulica Buna ziua In cazul unui SRL cu asociat unic, acesta face un contract de comodat prin care o parte din locuinta si terenul sau sunt date societatii pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Am încheiat contract de comodat pentru un teren pe care mi-am înființat punct de lucru. pot să dau și eu unui terț o parte din teren în folosință gratuită? Alina Nagy Alina Nagy Buna ziua. Am următoarea situație și mi-am prins urechile: Eu, persoana juridică am încheiat un contract de comodat cu persoana fizica.( teren). Mi-am ... (vezi toată discuția)