avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate renado27

Activitate renado27

Răspuns la discuția Ascultare minor a doua oara
Buna seara,pot sa-ti raspund si eu ceva in legatura cu acest subiect,deoarece sunt divortat cu 2 copii si am trecut prin astfel de proces....In Romania tatal este egal cu zero si nu este bun decat de platit pensia alimentara....In marea majoritate a cazurilor de tipul in care esti tu implicat judecatorul este o doamna si sub ''scoperirea'' ca asa spune ''practica'' judiciara copilul va fi incredintat mamei iar tatal poate sa-si vada copilul/copiii decat cate o zi din primul si al treilea weekend ,pt ca asa vede doamna judecator ''interesul superior al copilului''....deci interesul superior al copilului este sa-si vada cat mai rar tatal!!!.Si-ti mai arunca asa poate o luna din vacanta de vara....
In cele ce ti-am scris mai sus eu deja ti-am dat solutia instantei cu parere de rau pt tine...
Asta este....dar in Romania,in astfel de cazuri si in conditii de egalitate in care si tata si mama detin locuinte si au locuri de munca,......tatal este pur si simplu batjocorit de instante...!!!

Răspuns la discuția Majorare pensie intretinere
Daca ati cunoaste-o pe cea care o hulesc eu mi-ati da dreptate(asta doar in cazul in care nu sunteti o "mama"ca ea)......un cuvant cu greutate prea mare ca sa-l poarte.In pielea copiior nu i-as dori la nimeni sa fie cand sunt la ea si le restrictioneaza dreptul Divin de a sta si cu tatal lor,iar in pielea unui om operat la cap as vrea sa va puneti dumneavoastra si dupa aceea sa mai vb pe aici....Eu ma gandesc normal in primul rand sa traiesc si eu cate zile mi-au mai ramas de la Dumnezeu, nu sa mor cum probabil se gandeste specimenul care isi spune "mama" si vad ca si dumneavoastra sunteti in asentimentul ei,deoarece acei 800 care ziceti ca-mi mai raman sunt echivalentul cu a muri eu deoarece sunt in imposibilitatea de a mai merge la controale de 2 ori pe an si sa-mi platesc si datoriile de intretinere a apartamentului....
Răspuns la discuția Majorare pensie intretinere
tatalui unor copii o sa-i trebuiasca un motiv pt a cere acest lucru ?pt este copilul meu si pt a nu-i mai fi greu celei care se numeste "mama" deoarece s-a vaitat ca au crescut cerintele copiilor.....

Imi poti aspune si mie Cris1971 cat trebuie unui adult pt a se intretine daca tot mi-ai calculat 400-500 pt un copil ??mai ales unuia in situatia mea??sau esti tot o doamna cu pretentia de a se numi "mama" ca fosta , un cuvant prea greu pt ea.....
Sunt chemat in judecata pt majorarea pensiei intretinere pt 2 copii care este acum 100 ron pt fiecare copil.Eu sunt pensionat pe caz de boala grad III in urma unui anevrism cerebral si lucrez cu 1/2 norma conform legii la o scoala-profesor.Am 600 pensie si 600 salariu si din cauza cheltuielilor pe care le am lunar(utilitati apartament,pastile , cel putin 2 vizite pe an la spital)nu prea mi-as permite sa dau mai mult pt pensie alimentara deoarece am inteles ca legea spune pana la 30% din venituri credeti ca as avea sau nu castig de cauza sa-i respinga acctiunea ?eu in accelas timp cu intampinarea vreau sa cer si custodia totala a unui copil (baiatul)care implineste 10 ani in aprilie,fetita facand 9 ani in aprilie.