avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate iustinalivia

Activitate iustinalivia

deci copilul poate fi trecut pe numele meu in ciuda faptului ca sunt minora?
buna ziua. am 17 ani sunt insarcinata in 5 luni data aproximativa a nasteri ar fi in iunie. in luna noiembrie implinesc 18 ani. Copilul poate fi trecut pe numele meu? Tatal nu vrea sa-l recunoasca. va multumesc
Răspuns la discuția Imi poate lua copilul?
va multumesc foarte mult!!
Răspuns la discuția Imi poate lua copilul?
buna seara! astazi am fost agresata de tatal copilului si amenintata ca poate veni oricand sa il vada... Are dreptul sa intre in casa parintilor mei sa isi vada copilul cand vrea el si la orice ora vrea el nefiind trecut ca tata pe actul de nastere si nefiind casatoriti? care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pt a putea impiedica violenta domestica din partea lui?
Răspuns la discuția Imi poate lua copilul?
si daca nu imi da pensia alimentara?
Răspuns la discuția Imi poate lua copilul?
deci nu pot evita sa nu fie recunoscut de tata.. Dar as putea sa ii iau toate drepturile legale daca demonstrez ca prezenta lui in viata fiului meu are un efect negativ asupra lui... Si eu as avea tutela completa..
Răspuns la discuția Imi poate lua copilul?
A fost implica intr-o talharie.. Este o fire foarte violenta
Răspuns la discuția Imi poate lua copilul?
buna ziua !mulumesc pentru raspuns..eu nu vreau ca copilul sa poarte numele lui..tatal copilului nu are un loc de munca sunt amenintata cu bataia si ca ii va face rau familiei mele ...
Noi nu am fost casatoriti , el nu are un domiciliu , este sub control judiciar. Cu toate astea instanta ma poate obliga sa il trec pe numele lui?
daca copilul va fi trecut pe numele lui eu voi avea custodia totala sau va avea si el drepturi legale asupra copilului?
Buna ziua. Am un copil , este pe numele meu.. Tatal vrea sa mi-l ia printr-un proces vrand sa faca un test ADN.. El nu ma ajutat cu nimic nici pe timpul sarcinii si nici dupa ce am nascut. Baiatul are 6 luni si stam la mama mea acasa. Daca ma da in judecata poate castiga procesul avand in vedere ca e pe numele meu si eu nu vreau ca el sa il recunoasca? Eu nu lucrez , nu am nici un venit. Va multumesc si astept un raspuns.