avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate andronachelaura

Activitate andronachelaura

La un liceu sportiv, în timpul turneului de handbal junioare I organizat de FRH, două jucătoarele se accidentează la genunchi și directorul școlii nu vrea să le plătească fetelor RMN-ul sau intervenția chirurgicală.
Vă rog să îmi trimiți un răspuns cât mai curând. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Demisie in perioada de proba
Eu am semnat Cim-ul cu data de 16.10.2017, urmand sa incep activitatea cu data de 24.10.2017. Problema este ca eu urma sa-mi desfasor activitatea in Rm. Valcea unde am semnat si contractul, iar compania (S.A.) isi are sediul in Bucuresti, iar eu aici nu am cu cine sa vorbesc, domnisoara in necunostinta de cauza, insistand sa-mi scriu demisia. Voi trimite o Notificare prin posta cu confirmare de primire. Sper sa o primeasca cineva la adresa din Bucuresti, asta in cazul in care nu e vreo casuta postala.
Răspuns la discuția Demisie in perioada de proba
Raspunsul este complet si corect, dar ce se intampla daca eu am semnat in data de 16.10.2017 un CIM si mi s-a spus sa scriu data incheierii CIM 24.10.2017, iar eu in data de 19.10.2017 vreau sa renunt la CIM si mi se cere sa ma prezint sa-mi scriu demisia??? Mentionez ca CIM e pe perioada nedeterminata si cu o perioada de proba de 90 de zile.