De curand m-am mutat intr-un bloc nou, la parter. Am o problema cu apartamentul vecin care este transformat in cabinet medical. Doctorita respectiva este foarte rautacioasa, pacinetii sunt copii, batrani si fac galagie, ies din cabinet si vorbesc la telefon foarte tare, iar eu stau la 1 metru de el.
Toata ziua este o galagie si o agitatie.
Stiu ca doctorita este aici de aproximativ 20 ani. Probabil atunci toata scara, sau etajul si palierul au fost de acord pentru infiintarea cabinetului, dar eu acum nu mai doresc sa am langa usa mea un cabinet medical.
Autorizatia se da o data pentru totdeauna? Sau exista vreo sansa sa necesite reactualizare periodica?
Mentinonez ca pacinetii intra in cabinet prin scara blocului, nu pe o usa din exteriorul blocului.
Pot face ceva pentru a anula autorizatia primita acum 20 ani?
De curand m-am mutat intr-un bloc nou, la parter. Am o problema cu apartamentul vecin care este transformat in cabinet medical. Doctorita respectiva este foarte rautacioasa, pacinetii sunt copii, batrani, fac galagie, ies din cabinet vorbesc la telefon de se aude pana la etajul patru, probleme de bloc...
Stiu ca doctorita este aici de aproximativ 20 ani. Probabil atunci toata scara, sau etajul si palierul au fost de acord pentru infiintarea cabinetului, dar eu acum nu doresc sa am langa usa mea un cabinet medical frecventat de oameni bolnavi.
Mentinonez ca pacinezii intra in cabinet prin scara blocului, nu pe o usa exterioara din exteriorul blocului.
Pot face ceva pentru a anula autorizatia primita acum 20 ani?