avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare autorizatie prestare servicii intr-un bloc de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare autorizatie prestare servicii intr-un bloc de locatari

Va salut!

De curand m-am mutat intr-un bloc nou, la parter. Am o problema cu apartamentul vecin care este transformat in cabinet medical. Doctorita respectiva este foarte rautacioasa, pacinetii sunt copii, batrani si fac galagie, ies din cabinet si vorbesc la telefon foarte tare, iar eu stau la 1 metru de el.
Toata ziua este o galagie si o agitatie.

Stiu ca doctorita este aici de aproximativ 20 ani. Probabil atunci toata scara, sau etajul si palierul au fost de acord pentru infiintarea cabinetului, dar eu acum nu mai doresc sa am langa usa mea un cabinet medical.
Autorizatia se da o data pentru totdeauna? Sau exista vreo sansa sa necesite reactualizare periodica?

Mentinonez ca pacinetii intra in cabinet prin scara blocului, nu pe o usa din exteriorul blocului.

Pot face ceva pentru a anula autorizatia primita acum 20 ani?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Februarie 2015
Marius3008, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare autorizatie prestare servicii intr-un bloc de locatari Marius3008 Marius3008 Va salut! De curand m-am mutat intr-un bloc nou, la parter. Am o problema cu apartamentul vecin care este transformat in cabinet medical. Doctorita ... (vezi toată discuția)
Vecini veșnic deranjati Emilia12345 Emilia12345 Bună seara. Locuiesc la etajul 5 și vecinii de la 4 ce sunt sub mine sunt deranjați de fiul meu de 1.5 ani care se joaca , și dansii se apuca sa bata în ... (vezi toată discuția)
Modificarea peretilor exteriori ai blocului gabikov gabikov La parterul unui condominium, un proprietar a avut inchiriat apartamentul unui cabinet medical. La momentul inchirierii, chiriasul a obtinut de la toti ... (vezi toată discuția)