avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Anulare autorizatie prestare servicii intr-un bloc de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Anulare autorizatie prestare servicii intr-un bloc de locatari

Va salut!

De curand m-am mutat intr-un bloc nou, la parter. Am o problema cu apartamentul vecin care este transformat in cabinet medical. Doctorita respectiva este foarte rautacioasa, pacinetii sunt copii, batrani, fac galagie, ies din cabinet vorbesc la telefon de se aude pana la etajul patru, probleme de bloc...

Stiu ca doctorita este aici de aproximativ 20 ani. Probabil atunci toata scara, sau etajul si palierul au fost de acord pentru infiintarea cabinetului, dar eu acum nu doresc sa am langa usa mea un cabinet medical frecventat de oameni bolnavi.

Mentinonez ca pacinezii intra in cabinet prin scara blocului, nu pe o usa exterioara din exteriorul blocului.

Pot face ceva pentru a anula autorizatia primita acum 20 ani?

Multumesc!
Astfel de probleme se rezolva prin asociatia de proprietari. Dar, in principu, nu puteti anula autorizatia, decat printr-o actiune in instanta cu obligatia de a face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare autorizatie prestare servicii intr-un bloc de locatari Marius3008 Marius3008 Va salut! De curand m-am mutat intr-un bloc nou, la parter. Am o problema cu apartamentul vecin care este transformat in cabinet medical. Doctorita ... (vezi toată discuția)
Vecini veșnic deranjati Emilia12345 Emilia12345 Bună seara. Locuiesc la etajul 5 și vecinii de la 4 ce sunt sub mine sunt deranjați de fiul meu de 1.5 ani care se joaca , și dansii se apuca sa bata în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc la bloc( etajul 2) anul trecut am montat ... Ralu866 Ralu866 Buna ziua! Locuiesc la bloc( etajul 2) anul trecut am montat clima , aparatul exterior eate montat in spatele blocului ( geamul de la bucatarie) condensul pica ... (vezi toată discuția)