avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Locuiesc la bloc( etajul 2) anul trecut am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Locuiesc la bloc( etajul 2) anul trecut am montat ...

Buna ziua! Locuiesc la bloc( etajul 2) anul trecut am montat clima , aparatul exterior eate montat in spatele blocului ( geamul de la bucatarie) condensul pica exact pe iarba, am pus si prelungitor ptr ca , condensul sa nu pice pe hainele pe care le usuca. Vecina de la parter, cu toate acestea am avut mereu scandal cu ea , ca o deranjeaza clima mea, ca , condensul se infiltreaza in beci , ca face galagie. Ce pot sa fac.? Variante nu prea am . Sa montez vas de colectare nu se poate ptr ca nu ajung la teava. Jos am incercat sa pun un vas , dar se aude picuratul mai tare. Poate vecina sa imi faca ceva? ( reclame undeva) va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:04, 19 Mai 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu (mai) faceti nimic, nu exista temei legal sa va faca ceva.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
condensul sa nu pice pe hainele pe care le usuca.

Unitatea exterioara si condensul,picaturile ca d pe spatiul verde
Conform dispozitii in vigoare este interzis utilizarea spatiului din jurul imobilelor de locuit in comun,in exteriorul balcoanelor sau al ferestrelor pentru montat suporti uscat rufe
Vecina are dreptul sa faca ce doreste,asta nu inseamna ca si poate obtine....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict cu o vecină din cauza unității ac: mă sună și noaptea ca să remediez problema picăturilor de apă, sunt obligată s-o fac? Kokomiko1994 Kokomiko1994 Va scriu in legatura cu o disputa pe care o am cu vecina mea. Ma suna pe interfon sa se planga de aerul meu conditionat (eu stau la etajul 5) ca pica pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua o intrebare pe scara blocului un vecin de la mansarda ... Valentin94 Valentin94 Buna ziua O intrebare Pe scara blocului un vecin de la mansarda a montat aer conditionat si picura apa pe scarile blocului la intrare.Chiar pe ... (vezi toată discuția)